Translate

Τα τρένα του τρόμου, σταματάν για να περάσουν οχήματα (Βίντεο)

Aπίστευτο και εξωπραγματικό βίντεο. Να στο λένε και να μην το πιστεύεις.  Στην επιβατική αμαξοστοιχία, που περνά από αφύλακτη διάβαση στο ύψος της Δοϊράνης, στον άξονα Θεσσαλονίκη – Σέρρες, ο μηχανοδηγός μειώνει την ταχύτητα και σταματά ενώ πλησιάζει προς την αφύλακτη αλλά πολυσύχναστη  για φορτηγά διάβαση. 
Κατεβαίνει ένας εργαζόμενος-σεκιούριτι από το τρένο και κάνει τον τροχονόμο, για να περάσει με ασφάλεια το τρένο.  
Το τρένο περνά και περιμένει τον φύλακα να ξαναεπιβιβαστεί σε αυτό!

Xθες η Πανελλήνια Ενωση Μηχανικών Ελξης έγραφαν στην ανακοίνωσή της ότι “στην γραμμή προς Σέρρες ο ΟΣΕ τοποθετεί φύλακες στις σιδηροδρομικές διαβάσεις ΜΟΝΟ όταν διέρχονται τρένα που μεταφέρουν εμπορεύματα, αφήνοντας τα επιβατικά τρένα εκτεθειμένα και αναγκάζοντας την Hellenic Train να τοποθετήσει εποχούμενους φύλακες! Το τρένο  σταματάει πριν την διάβαση, ο φύλακας κατεβαίνει από αυτό, την εξασφαλίζει, το τρένο διέρχεται και περιμένει τον φύλακα να ξαναεπιβιβαστεί σε αυτό!”

Η επιβεβαίωση των παραπάνω ήρθε με ένα τρομακτικό  βίντεο που δημοσιοποίησαν οι μηχανοδηγοί στο οποίο βλέπουμε να συμβαίνει ό,τι ακριβώς περιγράφουν. Συγκεκριμένα  στην επιβατική αμαξοστοιχία, η οποία διέρχεται από αφύλακτη διάβαση στον άξονα Θεσσαλονίκη – Σέρρες, στο ύψος της Δοϊράνης ο μηχανοδηγός μειώνει την ταχύτητα ενώ πλησιάζει προς την αφύλακτη -αλλά πολυσύχναστη κυρίως για φορτηγά- διάβαση και δευτερόλεπτα αργότερα, ένας εργαζόμενος-σεκιούριτι κατεβαίνει από το τρένο και μπαίνει σε ρόλο τροχονόμου, εξασφαλίζοντας την ομαλή διέλευση της επιβατικής αμαξοστοιχίας και ταυτόχρονα ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς

Σχόλια