Translate

Κοπή βασιλόπιτας του Παραρτήματος Φίερι του Συλλόγου Βλάχων Αλβανίας

Το Παράρτημα Φίερι του Συλλόγου Βλάχων Αλβανίας έκοψε την βασιλόπιτα του παρουσία της Πρέσβειρας της Ελλάδας  κας Κωνσταντίνας Καμίτση η οποία είχε τη χαρά να παραστεί χθες κατόπιν προσκλήσεως. 
 
Η κα Πρέσβης ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου, στις οικογένειες και στον τόπο τους ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος, με δημιουργικότητα και ευημερία.

The Fieri Branch of the Association of Vlachs of Albania cut its king cake in the presence of the Ambassador of Greece Ms. Konstantinas Kamitsi who had the pleasure of attending yesterday by invitation.
 
Mrs. Ambassador wished the members of the Association, their families and their country a happy New Year, with creativity and prosperity.
______
Ambasadorja e Greqisë 🇬🇷 znj. Konstantina Kamitsi, pati kënaqësinë të marrë pjesë dje pas ftesës në prerjen e kekut të Vitit të Ri të Degës së Fierit të Unionit i Vllehëve të Shqipërisë 🇦🇱.
Znj. Ambasadore i uroi anëtarëve të Shoqatës, familjeve dhe vendit të tyre Gëzuar Vitin e Ri, me kreativitet dhe prosperitet.


Σχόλια