Translate

Τρίτη Ετήσια Επανένωση Υιοθετών Ελλάδος 2024, Λούισβιλ, Κεντάκι.HΠΑ, 20-22 Ιουνίου 2024

Τρίτη Ετήσια Επανένωση Υιοθετών Ελλάδος 2024, Λούισβιλ, Κεντάκι.HΠΑ, 20-22 Ιουνίου 2024
Λούισβιλ, Κεντάκι.HΠΑ, 20-22 Ιουνίου 2024
Πλήρες στοιχεία για εγγραφές/ διαμονή σύντομα!
ΤΡΙΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΥΙΟΤΗΤΩΝ - Ακολουθήστε μας στο Λούισβιλ, Κεντάκι.HΠΑ, 20-22 Ιουνίου 2024
***Τα σχέδια για την Τρίτη Ετήσια Επανασύνδεση Υιοθετημένων Ελλήνων 20-22 Ιουνίου 2024 ΣΤΟ ΛΟΥΙΣΒΙΛ, ΚΕΝΤΑΚΥ!***ΠΛΗΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ***
Φέτος, χωρίς συνέδριο/ομιλητές, απλά πολλή διασκέδαση και συναναστροφή με τους ομογενείς υιοθετημένους Έλληνες. Φέρτε τον/την σύζυγο/σύντροφό σας, τα παιδιά σας ή τον ταξιδιωτικό σας φίλο και ελάτε μαζί μας για μια καταπληκτική στιγμή οικοδόμησης κοινότητας και σύνδεσης. Όλοι οι Έλληνες υιοθετημένοι, ανεξαρτήτως ομαδικής ή οργάνωσης, είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν.

Ο χρόνος μας μαζί ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης, 20 Ιουνίου 2024, με μια δεξίωση καλωσορίσματος και κοκτέιλ πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου μας, με φαγητό, ποτά και τσάντες με καλούδια για όλους τους συμμετέχοντες. Την Παρασκευή και το Σάββατο, οι ομαδικές μας δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν ένα ταξίδι στο Churchill Downs και στο Kentucky Derby Museum, στο Louisville Slugger Bat Factory and Museum και μια επίσκεψη στο Old Louisville, μια από τις μεγαλύτερες βικτοριανές συνοικίες και ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στο η ΗΠΑ. Επιπλέον, άφθονο ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε την όμορφη παραλία του Λούισβιλ και τα εμβληματικά αποστακτήρια bourbon του.

Ψάχνετε για βιολογική οικογένεια και/ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με το DNA και τη γενεαλογία; Φέρτε τα έγγραφα υιοθεσίας σας και λάβετε βοήθεια σε πραγματικό χρόνο από το διοικητικό συμβούλιο και τους εθελοντές μας, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι στη σουίτα του ξενοδοχείου μας κατά τις συγκεκριμένες ώρες την Παρασκευή και το Σάββατο. Η σουίτα θα είναι επίσης ανοιχτή αυτές τις ώρες για τους υιοθετημένους να κάθονται, να χαλαρώνουν, να πιουν ένα ποτό και να συνομιλούν μεταξύ τους για κάθε Έλληνα/Έλληνα υιοθετημένο.

Ο τελικός του Reunion θα είναι ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο το βράδυ του Σαββάτου σε ένα εμβληματικό εστιατόριο του Louisville με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα για την τελευταία μας βραδιά, με την ανακοίνωση της τοποθεσίας του Τέταρτου Ετήσιου Greek Adoptee Reunion 2025. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια εκπληκτική εμπειρία - - Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί!

Μια εκδήλωση από το The Eftychia Project 

Σχόλια