Translate

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Αποχώρησε και ο Χάκετ - Η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας για παραβίαση όρων συμβολαίου

Οι Χάκετ, Μπολομπόι, Σενγκέλια, Βόιτμαν, Γκριγκόνις, Λούντμπεργκ έχουν αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε ότι ο Ντάνιελ Χάκετ αποχωρεί από την ομάδα για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, ενώ το αντίο έχουν πει ήδη Μπολομπόι, Σενγκέλια, Βόιτμαν, Γκριγκόνις, Λούντμπεργκ.

Ο Ιταλός πλέι μέικερ, Ντάνιελ Χάκετ είναι ο τελευταίος που αποχώρησε από τη ρωσική ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις με τους έξι παίκτες που έφυγαν από τη Μόσχα, ενώ η EuroLeague αποφάσισε ότι για έναν μήνα οι τρεις ρωσικές ομάδες (ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Ούνικς) δεν θα παίζουν στη διοργάνωση και αν δεν βρεθεί λύση, θα αποβληθούν.

«Για προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με την τρέχουσα κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, καθώς και τις πιθανές συνέπειές της, οι Τορνίκε Σενγκέλια, Ιφε Λούντμπεργκ, Μάριους Γκριγκόνις, Γιοχάνς Βόιτμαν, Τζόελ Μπολομπόι και Ντάνιελ Χάκετ εγκατέλειψαν την ΤΣΣΚΑ. Οι ενέργειες των παικτών αποτελούν παραβίαση των όρων του συμβολαίου και των κανονισμών του συλλόγου, αλλά ο σύλλογος αντιμετωπίζει την προσωπική κατάσταση του καθενός από τους παίκτες με κατανόηση. Το καθεστώς των συμφωνιών παικτών θα επιλυθεί αργότερα. Όλοι οι υπόλοιποι μπασκετμπολίστες και προπονητές συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες σύμφωνα με το συνηθισμένο πρόγραμμα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/02, η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση αφού οι Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι η επιχείρηση στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας και πως ο άμαχος πληθυσμός δεν κινδυνεύει.

Επιπλέον, η Μόσχα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέδια να καταλάβει την Ουκρανία.

Σχόλια