Translate

Τοπιάριες γάτες στο Hall Barn στο Beaconsfield (Αγγλία) «βλέπονται από εκατομμύρια» στο Facebook

Ο Ρίτσαρντ Σάντερς είδε κάποτε έναν διακοσμητικό θάμνο και εντυπωσιάστηκε από το πώς το σχήμα του έμοιαζε με την αγαπημένη του γάτα ενώ κοιμόταν. Τώρα οι εικόνες που δημιουργεί αντικαθιστώντας τους θάμνους της πραγματικής ζωής με τη μορφή αιλουροειδούς του κατοικίδιου ζώου του έχουν φτάσει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Φανταστείτε να περπατάτε μέσα από έναν όμορφο αγγλικό εξοχικό κήπο, να στρίβετε σε μια γωνία και να βλέπετε μια γιγαντιαία, τέλεια περιποιημένη γάτα σμιλεμένη από καταπράσινους θάμνους να τεμπελιάζει δίπλα σε μια λίμνη.
Ο κ. Σάντερς είπε ότι δίνει πάντα τις ειδήσεις σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι αληθινοί, προσθέτοντας ότι «θα προτιμούσε να είναι γνωστός για την τέχνη μου παρά για την εξαπάτησή μου».

«Προσπαθώ να διορθώσω τους ανθρώπους, αλλά μερικές φορές δεν θέλουν να μάθουν και θέλουν να συνεχίσουν να πιστεύουν ότι είναι αληθινοί», είπε.
  

Ο Ρίτσαρντ διαβάζει το μυθιστόρημά του, «The Topiary Cat». Αυτό αφηγείται την απίστευτη ιστορία της δημιουργίας του The Topiary Cat, από έναν γλυπτό φράχτη σε ένα υπέροχο αθάνατο ον με μαγικές δυνάμεις. Στην πορεία συναντάμε, μεταξύ άλλων: έναν ντροπαλό μαθητή με φακίδες και τη μόνιμη σύντροφό του, τον Τόλι, μια ατρόμητη Ρωσίδα Μπλε γάτα, τον «Μπάμπα», έναν προικισμένο τοπιαριστή, τον Μπαστέ, τη θεότητα της Αιγύπτιας Γάτας και ακολουθούμε τις μυστηριώδεις περιπέτειές τους στην πορεία. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες από επτά έως εβδομήντα…και πέρα!

richatdesk

Αυτός είναι ο Richard που εργάζεται σκληρά, που κάνει σχέδια για την επόμενη εικόνα του Topiary Cat. Στην πραγματικότητα οι μέθοδοί του μπορεί να μην είναι τόσο αρχαϊκές όσο αυτή! Εκτός από τη δημιουργία σουρεαλιστικών γατών, ο Ρίτσαρντ ζωγραφίζει σουρεαλιστικά έργα με λάδι. Μπορούν να φανούν στο Richard's surrealist website

originalimage

Αυτή είναι η πρώτη σουρεαλιστική εικόνα του The Topiary Cat που δημιουργήθηκε από τον Richard. Βασίστηκε σε μια φωτογραφία που είχε τραβήξει από το Hall Barn, Beaconsfield, με μια φωτογραφία του Tolly, της Ρωσικής Μπλε Γάτας του, η οποία τραβήχτηκε για να ταιριάζει με το τεράστιο αφηρημένο «σύννεφο» τοπιάρι δίπλα στη λίμνη εκεί. δημοσίευσε το όνομά του και ισχυριζόμενος ότι είναι «πραγματικό» έγινε προβολή από χιλιάδες επισκέπτες του Facebook.

The Topiary Cat's home

Έτσι φαντάζεται ο Richard το σπίτι του The Topiary Cat, μαγεύοντας τους επισκέπτες στην είσοδο του επισκέπτη.

The Topiary Cat Profile pic

Αυτή είναι η εικόνα προφίλ του The Topiary Cat που θα ήταν η φωτογραφία του διαβατηρίου του αν ταξίδευε ποτέ στο εξωτερικό!

Topiary cat drinking at lake

Αυτή η σουρεαλιστική εικόνα, του The Topiary Cat που πίνει από μια λίμνη στο Painshill Park στο Surrey της Αγγλίας κοινοποιήθηκε επίσης ως «πραγματικό» topiary. Ο Richard το δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook για να διορθώσει την κλιμακούμενη κατάσταση και αυτή η νέα ανάρτηση έλαβε πάνω από τρία εκατομμύρια προβολές και πάνω από 55.000 'Κοινοποιήσεις'.

topiary cats meeting

Μια άλλη πολύ δημοφιλής εικόνα ήταν αυτή της The Topiary Cat που συναντά έναν φίλο πάνω από έναν αρχαίο τοίχο. Αυτός ο τοίχος είναι στην πραγματικότητα η οπίσθια πύλη στο Κάστρο Χέρτφορντ της Αγγλίας. Παρακάτω είναι μια εναλλακτική εκδοχή σε μια νύχτα με φεγγαρόφωτο.

Topiary Cats meeting by moonlight

Cudmore Grove topiary cat

Αυτή η εικόνα του The Topiary Cat που κοιμάται στην παραλία βασίζεται σε μια φωτογραφία του Cudmore Grove, Essex. Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια του Richard στη δημιουργία ενός «χάρτου μετατόπισης» στο Photoshop για την αντανάκλαση.

The Topiary Cat evening

Αυτό είναι το The Topiary Cat που επισκέπτεται τον κήπο του Master's του στην ύπαιθρο του Hertfordshire της Αγγλίας. Σε αυτή τη μορφή είναι πολύ μεγάλος για να ζήσει μόνιμα εκεί. Ωστόσο, ο Tolly, ο Ρώσος Blue στον οποίο βασίζεται, ζει εκεί. Ωστόσο, ο Tolly είναι σίγουρα ο κύριος αυτού του σπιτιού!

Σχόλια