Translate

The Eftychia Project, μια οργάνωση για τους Έλληνες υιοθετημένους στο Τενεσί των ΗΠΑ

Βρήκαμε μια οργάνωση για Έλληνες υιοθετημένους στο Τενεσί των ΗΠΑ, με το όνομα «The Eftychia Project».

Let's check them 
PO Box 682509, Franklin, TN, United States, Tennessee
theeftychiaproject@gmail.com
theeftychiaproject.org
"The Eftychia Project".: Από τότε που η Πρόεδρός μας, Ευτυχία/Λίντα Κάρολ Τρότερ, βρήκε την ελληνική οικογένειά της τον Ιούνιο του 2017, είχε στην καρδιά της να "το πληρώσει μπροστά", ας πούμε, βοηθώντας άλλους Έλληνες υιοθετημένους να βρουν τη δική τους , χωρίς κανένα απολύτως κόστος για τον υιοθετούμενο. Από αυτή την επιθυμία και με τη βοήθεια αγαπημένων φίλων με τα ίδια μυαλά, γεννήθηκε το The Eftychia Project. Είμαστε ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)3 που έχει ταξινομηθεί ως δημόσιο φιλανθρωπικό ίδρυμα με καθεστώς φορολογικής απαλλαγής από το IRS. Οι δωρεές προς τον οργανισμό μας εκπίπτουν φορολογικά (Pub 78).

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε υιοθετούμενους ελληνικής καταγωγής που αναζητούν τις ρίζες τους και σε ελληνικές οικογένειες που αναζητούν τα παιδιά τους που χάθηκαν λόγω υιοθεσίας. Επιδιώκουμε επίσης να υποστηρίξουμε εκ μέρους όλων των ελληνογεννημένων υιοθετημένων με την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με θέματα διαφάνειας σχετικά με τις υιοθεσίες μας, απεριόριστη πρόσβαση στα αρχεία υιοθεσίας και γέννησής μας, μια βάση δεδομένων DNA για τους υιοθετούμενους και τις βιολογικές τους οικογένειες και την ελληνική ιθαγένεια για όλους Ελληνικής καταγωγής υιοθετημένοι. Το τρέχον διοικητικό μας συμβούλιο αποτελείται από 4 υιοθετημένους ελληνικής καταγωγής και ένα μέλος της οικογένειας Έλληνα που αναζητά τα χαμένα παιδιά τους: Πρόεδρος, Linda Carol Trotter. Αντιπρόεδρος, Πανγιώτα «Τούλα» Βρυσιώτη; Ταμίας, Merrill Jenkins. Γραμματέας, Dimitrios Christo; Μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Steven Graeter.

Ενώ βοηθάμε τους ελληνογενείς υιοθετημένους (αυτούς που γεννήθηκαν και υιοθετήθηκαν από/στην Ελλάδα) από οποιαδήποτε εποχή, θέλουμε ιδιαίτερα να βοηθήσουμε τα χιλιάδες Ελληνόπουλα που υιοθετήθηκαν από Αμερικανούς γονείς κατά τα σκανδαλώδη χρόνια μεταξύ 1948 και 1962, όσο περνάει ο καιρός. εξαντληθεί αν έχουμε ελπίδα να βρούμε τους γονείς μας που γεννήθηκαν να ζουν ακόμα. Το ενδιαφέρον και η υποστήριξή σας στις προσπάθειές μας εκτιμάται ιδιαίτερα.

Εάν είστε Έλληνας υιοθετημένος που αναζητά τις ελληνικές σας ρίζες ή ελληνική οικογένεια που αναζητά υιοθετημένο και θέλετε να ζητήσετε βοήθεια, στείλτε το αίτημά σας στα email που αναφέρονται στην ενότητα Επικοινωνήστε μαζί μας του ιστότοπου, στο γενικό μας email στο theeftychiaproject @gmail.com ή κάντε κλικ στον σύνδεσμο Facebook στην αρχική σελίδα για να στείλετε ένα μήνυμα στον λογαριασμό μας στο Facebook. Για ερωτήσεις μέσων ενημέρωσης, στείλτε τα αιτήματά σας στο info@theeftychiaproject.org

The Eftychia Project 

Σχόλια