Translate

Αποκλείστηκε στις χώρες της Ε.Ε. η πρόσβαση στους λογαριασμούς του RT και του Sputnik ακόμα και στις πλατφόρμες του facebook τικ τοκ και telegram

Αποκλείστηκε στις χώρες της Ε.Ε. η πρόσβαση στους λογαριασμούς του RT και του Sputnik ακόμα και στις πλατφόρμες του facebook τικ τοκ instagram και telegram δεν είναι πλέον διαθέσιμοι σε χρήστες στην Ε.Ε..

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση του δημοσιογράφου Μπόμπι Άλιν του δικτύου ΝPR στο Twitter, αναφέρεται: «Νέο: Ο εκπρόσωπος του TikTok επιβεβαιώνει στο NPR ότι οι λογαριασμοί μέσων που υποστηρίζονται από τη ρωσική κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων του RT και του Sputnik, έχουν πλέον γεωγραφικά αποκλειστεί σε ολόκληρη την Ε.Ε. μετά την ενέργεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά των καναλιών μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζονται από το κράτος».

Το Instagram μπλόκαρε την πρόσβαση στους λογαριασμούς του ειδησεογραφικού πρακτορείου Sputnik σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης.

Το Instagram έχει περιορίσει την πρόσβαση σε πολλούς λογαριασμούς που ανήκουν στο Πρακτορείο Ειδήσεων Sputnik, σύμφωνα με ένα e-mail που στάλθηκε αργά τη Δευτέρα από την πλατφόρμα.

Σχόλια